Over mij

Mijn naam is Simone, en ik ben recent afgestudeerd voor docent beeldende kunst en vormgeving in Tilburg. Ik heb me altijd geïnteresseerd in milieubewust leven, en heb het ook altijd leuk gevonden om zelf dingen te maken, tweedehands mijn kleding en spullen te kopen, zelf verzorgingsproducten te maken, en nog een hele hoop andere dingen die naar mijn idee te maken hebben met milieubewust leven.

De afgelopen jaren neem ik milieubewust leven steeds serieuzer, en zo heb ik me ook verdiept in zero waste leven, wat ik graag wil doen. Ik ben momenteel op zoek naar hoe ik deze levensstijl voor mij kan laten werken, en wil mijn zoektocht hierin graag delen met de wereld. Vandaar ook deze blog.

Naast deze blog heb ik ook een instagram account waar ik deel wat ik zoal doe om milieubewuster te leven, en een youtube account waar ik wat uitgebreidere onderwerpen aankaart, en hauls, reviews, en tips deel.

Ook open ik binnenkort een webshop op Etsy waar ik duurzame schoonmaak en verzorgingsproducten ga verkopen voor mede Zero Wasters, en iedereen die iets duurzamer wil leven.

https://www.instagram.com/degroenezoektocht/

https://www.youtube.com/channel/UC2fYgftz9Neiatq37Ld6cFA?view_as=subscriber

Advertentie